BERLIN på Mässans gata 18 med utsikt över Liseberg och Universeum, är vårt tuffa stilrena mötesrum som går i färgerna svart, vitt och silver. De små detaljerna som tavlorna och motorcykeln i miniatyr för tankarna till storstaden så gör även klädkrokarna och klädhängaren i speciell design. Rummet är för 4-6 personer och är utrustat med apple-tv och whiteboard och wifi.

 

 

ISLAND på Teatergatan, är ett stilrent mindre samtalsrum för upp till 2 personer. De bekväma stolarna och det runda bordet ger rummet vänligt intryck och lämpar sig bra för coachningssamtal. Rummet är utrustat med whiteboard.

 

 

 

_98A3614MILANO med sina varma färger på Mässans gata 18 är ett samtalsrum för 2-4 personer. Milano är inrett med italiensk design med influenser från modemeckan Milano. Slå er ner i de sköna fåtöljerna och låt kreativiteten flöda. Det finns tillgång till whiteboard, wifi samt apple-tv.

 

 

MOSKVA på Mässans gata 18, är ett mötesrum i rysk anda i färgerna guld och vinrött. Stolarna är mycket komfortabla i sammet och den vackra tapeten, bordet och mattan ger ett gammaldags intryck. Lampan i rummet för tankarna till den ryska baletten och ger ett behagligt ljus. Rummet är för 4-6 personer och både whiteboard, apple-tv och wifi finns tillhanda.

 

 

_98A3687NORGE på Teatergatan 19, är ett mötesrum för 4-6 personer med personlig prägel som utgörs av det runda bordet i mitten av rummet. Norge ligger nära lunchrummet och är utrustat med whiteboard, wifi och rullvagn med skärm.

 

 

 

SYDNEY på Mässans gata 18, är ett klassiskt mötesrum för 4-6 personer med utsikt mot Universeum och Liseberg. Mötesrummet är utrustat med whiteboard, apple-tv med hdmi anslutning och wifi.

 

 

 

 

TOKYO på Mässans gata 18, är vårt mötesrum med asiatisk design där det finns plats för 4-6 personer. Bekväma stolar och det runda bordet gör mötet personligt. Gardinerna och lampan ger ett mjukt sken av tranquility. Rummet är utrustat med apple-tv och whiteboard och wifi.