LONDON på Mässans gata 18, är vårt engelskt designade konferensrum för upp till 14 personer. Med inspiration från Charlie Chaplin kommer din konferens i London bli både lyckad och produktiv. Låt dina konferensdeltagare känna kreativiteten från Londons karismatiska inredning med hattar i taket och Charlie Chaplins käpp hängandes på klädhängaren. Med en utsikt över Lisebergshjulet, Göteborgs egna London Eye, mitt i stadens centrum, kommer du känna dig som du är mitt i Londons citypuls. I konferensrummet har du tillgång till både blackboard, blädderblock, trådlöst internet och apple-tv. Rummet erbjuder även videokonferens.

etg_AN7ffDuMxjNquUHLWXYRa_9BUpTk1Pw-T7iofnwKAIRO & DAKAR på Mässans Gata 18, blir tillsammans en perfekt yta för t.ex. seminarier och utbildningar. Tillsammans har de plats för upp till 25 personer och utanför rummet finns en stor mingelyta som kan användas antingen till pauser eller t.ex. visningar av olika slag. Det går att anpassa möbleringen beroende på vilka behov ni har, t.ex. u-bordssittning, cafésittning, bänksittning och biosittning. Lokalen är utrustad med projektor, whiteboard, skriv-block på fot och självklart trådlöst bredband.

 

_98A3589OSLO på Mässans Gata 18. Mötesrummet har plats för upp till 30 personer och passar perfekt för dig som vill ha ett större seminarium. Oslo har utsikt mot Skånegatan och evenemangsstråket och har mycket ljusinsläpp och stora arbetsytor. Möbleringen går att anpassa efter dina specifika önskemål t.ex. u-bordssittning, öar, skolsittning och biosittning. Lokalen är utrustad med projektor, whiteboard, blädderblock och självklart wifi.