Konferens

World Trade Center har totalt 17 mötes- och konferenslokaler i Göteborg för upp till 30 personer, alla med trådlöst internetanslutning. Alla våra konferensrum är utrustade med dagens höga krav på teknik och tillgänglighet. I anslutning till våra konferensrum finns kaffe/espresso automater och vi kan gärna hjälpa till med catering för de flesta ändamål.

Vi har möjlighet att erbjuda trevliga menyer för fika med såväl nyttiga frallor eller läckra sötsaker. I samarbete med Gothia Towers kan vi också erbjuda en utförlig lunchmeny om så önskas. För information och bokning av våra mötes- och konferensrum kontakta vår reception på tel. 031-83 69 00.

Välkomna!

 

 

Fasadbild WTC webb ny emmaMitt i city

Läget vid Korsvägen med evenemangsstråket runt hörnet och Teatergatan alldeles intill Avenyn är oerhört attraktiva mötesplatser! Bredvid Mässans gata ligger Hotel Gothia Towers med sina spektakulära torn och glasfasader. Mitt emot finns Liseberg, Universeum samt Världskulturmuseet. Teatergatan är en parallellgata till Avenyn, Göteborgs paradgata med Götaplatsen, Konstmuseet och Konserthuset längst upp och Kungsportsavenyn och som leder in mot affärsstråken. Gör det enkelt för dig och boka dina möten i våra konferenslokaler mitt i centrala Göteborg!

Flexibelt kontor
Skrivbords-
plats
Representativ adress, telefonpassning samt konferensrum
Se alla lediga
S
Small
10 - 15
kvm
För dig som inte behöver så mycket plats men dock kräver kvalitet
Se alla lediga
M
Medium
15 - 30
kvm
Det perfekta kontoret med attraktivt läge för 2 - 5 personer
Se alla lediga
L
Large
30 - 50
kvm
När ert befintliga kontor börjar kännas trångt och omodernt
Se alla lediga