WTC_reception_klar_smaller

 

I september 2017 öppnar vi dörrarna till 1.500 helt nya kvm vid Korsvägen. Här planerar vi för en levande mötesplats för både våra hyresgäster och besökare. Den nya våningen som är belägen högt upp bland takåsarna ligger i direkt anslutning till befintliga lokaler och kommer uppfylla alla förväntningar på ett premium segment med service, design och komfort. Med spännande inredning strävar vi efter en internationell standard för företag i Göteborgsregionen.

 

Matsalen_WTC_klar_smaller

 

I vårt nyproduktionsprojekt skapar vi moderna kontorsmiljöer med öppna, sociala och smarta planlösningar. Vi erbjuder 46 nyproducerade kontorsrum och 14 designade mötes och konferensrum. Här får ni de bästa möjligheterna att mötas och samverka med företag från alla branscher, tillsammans skapar vi bättre affärsmöjligheter för varandra. I vårt inspirationsprogram hittar ni allt från frukostföreläsningar till after works, events och temaveckor, självklart ingår det i hyran!

 

FÖRHANDSBOKA DITT NYA KONTOR PÅ VÅNING 7bild_bryggor

Nu öppnar vi förhandsbokning för de nya kontorsrummen på våning 7. Helt nyproducerade, moderna kontor finns tillgängliga för reservation från 1 april. Missa inte chansen att sitta mitt i en färgstark och levande kontorsmiljö tillsammans med 200 framgångsrika företag.

På samma våningsplan hittar du förstklassig service i allt från reception till mötesrum, bibliotek, kemtvätt, massage och sällskapsutrymmen. Området kring Korsvägen präglas av ett vibrerande affärs- och nöjesliv; restaurangerna ligger tätt och erbjuder mat från hela världen. Här hittar du allt från små gemytliga fik till 5-stjärniga restauranger, butiker, gym och träningsanläggningar. Området expanderar hela tiden och fler och fler ser fördelarna att ha sin verksamhet runt Korsvägen.

Månadshyra: från 5 775 kr/mån (exkl. moms)
Kontoren står färdiga för inflyttning i september 2017

 

Ladda ner vårt produktblad för våning 7