WTC_reception_klar_smaller

 

I oktober 2017 öppnade vi dörrarna till 1.500 helt nya kvm vid Korsvägen. Här finner du en levande mötesplats för både hyresgäster och besökare. Vår nya kontors- och konferensvåning som är belägen högt upp bland takåsarna ligger i direkt anslutning till befintliga lokaler och kommer uppfylla alla förväntningar på ett premium segment med service, design och komfort. Med spännande inredning strävar vi efter en internationell standard för företag i Göteborgsregionen.

 

Matsalen_WTC_klar_smaller

 

Här har vi skapat moderna kontorsmiljöer med öppna, sociala och smarta planlösningar. Vi erbjuder 46 nyproducerade kontorsrum och 13 designade mötes och konferensrum. Här får ni de bästa möjligheterna att mötas och samverka med företag från alla branscher, tillsammans skapar vi bättre affärsmöjligheter för varandra. I vårt inspirationsprogram hittar ni allt från frukostföreläsningar till after works, events och temaveckor, självklart ingår det i hyran!

 

DITT NYA KONTOR PÅ VÅNING 7bild_bryggor

Helt nyproducerade, moderna kontor finns tillgängliga för inflytt. Missa inte chansen att sitta mitt i en färgstark och levande kontorsmiljö tillsammans med 200 framgångsrika företag.

På samma våningsplan hittar du förstklassig service i allt från reception till mötesrum, bibliotek, kemtvätt, massage och sällskapsutrymmen. Området kring Korsvägen präglas av ett vibrerande affärs- och nöjesliv; restaurangerna ligger tätt och erbjuder mat från hela världen. Här hittar du allt från små gemytliga fik till 5-stjärniga restauranger, butiker, gym och träningsanläggningar. Området expanderar hela tiden och fler och fler ser fördelarna att ha sin verksamhet runt Korsvägen.

Månadshyra: från 5 775 kr/mån (exkl. moms)

Ladda ner vårt produktblad för våning 7