Lediga kontor på
World Trade Center Göteborg

Söker ni lediga kontor eller flexibla kontorslösningar centralt i Göteborg?

Här listar vi alla våra lediga kontor, lokaler och flexibla kontorslösningar vid Korsvägen och Avenyn Göteborg. Centralt belägna kontorsrum med ljusa väggar och fönster i en eller flera riktningar. Gör ditt eget kontor personligt med egna möbler och inredning.

Lediga kontor vid Korsvägen

World Trade Center Göteborg
Mässans gata 10 | Teatergatan 19

Visa
flexibla arbetsplatser small medium large
Sortera på
 • large office

  3-5 pers.
  23 kvm
  Mässans gata 10

  Kontor 23 kvm på Mässans Gata 10, Kontorsrum på våning 6 av 8 med fönsterpartier i två riktningar, mot den rofyllda innergården samt mot korridoren. Här sitter ni i ljusa lokaler tillsammans med 180 andra företag. Kontorsrummet lämpar sig väl för 3-5 arbetsplatser eller passar dig som önskar gott om plats. Goda parkeringsmöjligheter för dig och dina besökare i Focus Parkeringshus. Inflyttning från 1 oktober.

  I hyran ingår bemannad reception, el, värme, wifi och städning samt 28 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum och lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar.

  Intresseanmälan 031-335 75 05
 • large office

  4-6 pers.
  33 kvm
  Teatergatan 19

  Kontor 33 kvm på Teatergatan 19. Unikt tillfälle att förvärva detta rymliga kontor med eget förråd i direkt anslutning till kontoret. Fönsterpartier mot Teatergatan med galleri, butiker och restauranger. Kontoret passar bra för 4-6 personer. Här sitter ni i moderna lokaler med två kök och lounger och flera konferensrum. När det är soligt kan du ta en paus i hängmattan på den härliga terrassen. Närheten till Avenyn gör att du med lätthet kan ta dina affärsluncher på bekvämt gångavstånd.

  I hyran ingår el, värme, wifi och städning samt 28 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum och lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar.

  Intresseanmälan 031-335 75 05
 • large office

  5-6 pers.
  40 kvm
  Mässans gata 10

  Kontor 40 kvm på Mässans gata 10. Stort rymligt kontorsrum för 5-6 arbetsplatser på attraktiva våning 7 vid Korsvägen. Fönsterpartier i två riktningar med fantastisk utsikt mot Liseberg samt in mot korridoren. På samma våningsplan finns gemensam reception, flertalet lounger, stort kök och mötesrum för olika typer av möten. Du har även tillgång till telefonrum, lekrum för barn samt dusch och vilrum. Önskar ni parkering så kan vi erbjuda det i garaget.

  I hyran ingår bemannad reception, el, värme, wifi och städning samt 28 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Du har också tillgång till våra lunchrum och lounger samt blir inbjuden till våra nätverksträffar och events.

  Intresseanmälan 031-335 75 05