Bokföring

Bokföring grön webWorld Trade Center Göteborg har en bokföringsbyrå med ett team av redovisningskonsulter som ger dig personlig service, god kvalité och engagemang. De har många års erfarenhet att hjälpa bolag och kan bidra till att du frigör din tid så du kan fokusera på att driva och utveckla ditt företag.

Låt oss ta hand om hela eller delar av Din ekonomiska administration. Behoven varierar från företag till företag och därför sätter vi oss gärna ner med dig och diskuterar en lämplig lösning för just ditt företag. Vårt motto är att vara flexibla, serviceinriktade och kostnadseffektiva.

 

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE FÖR ALLA NYA KUNDER!
Gör en framgångsrik investering. Anlita WTC redovisningskonsulter till ditt företag och få 25% rabatt de första 6 månaderna. Erbjudandet gäller alla nya bokföringskunder både interna och externa.

Läs mer om våra tjänster här: Bokföringstjänster WTC Göteborg 2016

 

Kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar Ditt företag!

Kontakt
Anna Farmansson
Redovisningskonsult
Tel. 031-836944
anna@wtcgoteborg.se

 

Referenser
”Ett litet tajt kompetent gäng där man alltid känner sig välkommen och får bra svar på sina frågor.” – Per Dahlqvist, Göteborgs Försäkringsmäklare

”Vi har sedan flera år anlitat WTC:s tjänster för bokföring och lön och är mycket nöjda. Hög kvalitet i rätt tid i alla lägen. Dessutom är dem trevliga personer som alltid är tillmötesgående.” – Wilhelm Hast, Hast Utveckling AB

Flexibelt kontor
Skrivbords-
plats
Representativ adress, telefonpassning samt konferensrum
Se alla lediga
S
Small
10 - 15
kvm
För dig som inte behöver så mycket plats men dock kräver kvalitet
Se alla lediga
M
Medium
15 - 30
kvm
Det perfekta kontoret med attraktivt läge för 2 - 5 personer
Se alla lediga
L
Large
30 - 50
kvm
När ert befintliga kontor börjar kännas trångt och omodernt
Se alla lediga